| Kuruluş Tarihi |
1997 |
|
Tel |
0312 827 18 62 |
|
| Çalışan Sayısı |
17 |
|
Faks |
0312 827 18 66 |
|
| Genel Müdür |
Bülent ESEN |
|
E-mail |
Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir
|
|
| Adres |
Esenboğa Havalimanı Özel Hangarlar Böl. Çubuk Yolu Üzeri Çubuk/Ankara |
|
Web |
www.nurolair.com |
|
Şirketimiz hava taşımacılığı amacıyla 1997 yılı başında 200.000 TL sermaye ile faaliyete başlamış, daha sonra sermayesini 50.000.000 TL’ye yükseltmiştir.
Nurol Havacılık, faaliyetlerini Nurol Topluluğu’na ve topluluk dışı kurum ve kuruluşlara TC NEO Çağrı adlı BEECH JET 400 A uçağı ve TC SGO Çağrı adlı FALCON 2000 LX uçağı ile sürdürmektedir.
Uçuşlarımız Avrupa ve Türk Sivil Havacılık otoritelerinin kuralları ve gözetiminde, yurt içindeki ve yurt dışındaki havaalanlarına yapılmaktadır. FALCON uçağımız iş jeti olup her türlü konfora sahiptir. Kesintisiz 8 saat uçuş yapabilmektedir. 10 VIP koltuğu kapasitesindedir. BEECHJET uçağımız iş jeti olup, 4 normal yolcu, 4 VIP koltuğu ile 8 yolcu kapasitesi ile hizmet vermektedir. Kalkıştan sonra, kısa sürede yüksek irtifaya tırmanarak tüm meteorolojik olayların üzerinde uçarken, yolcuların rahatlığını ve doğanın seyrini en geniş şekilde sağlamaktadır.
Ankara Esenboğa Havalimanı’ndaki hangar ve terminal binamız 1998 Ağustos ayında tamamlanmış olup, burada Air Taksi ve genel havacılık uçaklarına teknik hizmet ve hangarlama hizmetleri de verilmektedir.
Nurol Havacılık A.Ş., Türk Sivil Havacılık sektöründe çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir.
|
|